O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

TOPLICE

  

Poskrbite za svoje telo, zdrav način življenja in stanje duha


Vzemite si čas zase. Slovenska naravna zdravilišča vam ponujajo vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih ali uspešno okrevanje

V vseh petnajstih državno verificiranih naravnih zdraviliščih in termah vas bodo gostoljubno sprejeli in poskrbeli za udobno nastanitev v hotelih, apartmajih, počitniških hišicah in kampih, poskrbljeno pa je tudi za avtodome.

Tisti, ki v terme in zdravilišča prihajate zaradi zdravstvenih razlogov, boste vse ključne informacije našli v sklopu Zdravje. Za vse, ki iščete sprostitev in razvajanje, je na voljo pestra ponudba wellnessa, vaš oddih pa naj popestrita še  šport in zabava.

Slovenska naravna zdravilišča najdete v štirih slovenskih regijah Odkrijte naravna in kulturna bogastva vsake od njih in se prepustite gostoljubju tamkajšnjih term in zdravilišč.

Kako izbrati prave terme ali zdravilišče?


Ponudba slovenskih naravnih zdravilišč je pestra in raznolika, zato naj vašo izbiro olajša Povpraševalnik. Ko brskate po vsebinah ponudbe, lahko storitve, ki vas najbolj zanimajo, dodajate v Povpraševalnik kot kriterije, ta pa vam pomaga zožiti izbor na tiste terme in zdravilišča, ki vam lahko ponudijo zaželeno kombinacijo storitev.

Če že veste, katere storitve iščete, vam priporočamo uporabo iskalnika po ponudbi, s katerim v nekaj klikih najdete ponudnike, ki najbolj ustrezajo vašim željam, in jim pošljete povpraševanja.

 

Za naju v Terme Šmarješke Toplice

Do 30.6. 2019
 
 
 
Razveselite partnerja/partnerico. Privoščita si kopel s penino, sobno postrežbo, sproščajoče savne in termalne bazene.
Število oseb: 2
Cena: od 358,80 €

več > 


 

 

Plača 1, bivata 2

Do 30.6. 2019
 
 
 
2 nočitvi s polpenzionom in neomejeno kopanje... Sladko razvajanje v Termah Šmarješke Toplice!
Število oseb: 2
Cena: 196,00 €

več > 


 

Oddih v Termah Šmarješke Toplice

Do 30.6. 2019
 
 
 
Pozabite na skrbi v zeleni naravi, kakovostni prehrani in ob zdravilnih vrelcih.Vabljeni na oddih v Terme Šmarješke Toplice!
Število oseb: 1
Cena: od 59,84 €

več > 


 

Healthy ageing. Da boste zdravi tudi v zrelih letih!

Do 30. 6. 2019
 
 
 
Pridejo leta, ko je treba začeti bolj paziti nase. Prisluhniti svojemu telesu, ko nam govori, da potrebujemo več počitka in sprostitve. S pomočjo naših strokovnjakov boste lahko preverili in izboljšali svoj življenjski slog.
Število oseb: 1
Cena: 75,26 €

več >