O NASSPLOŠNI POGOJIKONTAKT

ZAKLJUČENE SKUPINE


SARAJEVO IN BOSANSKA DOLINA PIRAMID

CENA z DDV:
ČAS:

 

 SARAJEVO IN BOSANSKA DOLINA PIRAMID

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na izjemnem duhovnem potovanju v Sarajevo in dolino bosanskih piramid. Skupaj bomo izkusili in se energetsko povezali s svetim prostorom , ob strokovnem vodenju bomo spoznali arheološka odkritja ter poskusili piramide začutiti tudi s srcem. Piramida Sonca, piramida Lune,tumulus v Vratnici ter podzemni labirint tunelov – vse to so izjemne energetske točke, ki oddajajo neobičajne ultrazvočne valove in frekvence, ki niso v zvočnem dosegu človeškega slušnega spektra, imajo pa neizmerno moč na naše duhovno telo. Dokazano je, da se po obisku teh točk človekovo biopolje (aura) spremeni in uravnovesi. Energije so tako intenzivne, da iz našega telesa čistijo celo bakterije in viruse. Odkritje bosanskih piramid spreminja celoten pogled na zgodovino človeštva in hkrati odpira številna nova vprašanja. Vsaj delček jih bomo skupaj poskušali razvozlati.

                       

 Program potovanja :

1. dan : Odhod avtobusa iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah proti Novemu Mestu, Zagrebu v Sarajevo, kamor bomo prispeli v zgodnjih popoldanskih urah. Sledi krožni ogled mesta : Koševo, Skenderija, novo Sarajevo, stari grad.  Sprehodili se bomo po znameniti Baščaršiji in si ogledali Gazi Husrevbegovo džamijo, staro pravoslavno cerkev, sinagogo, Principov most. Priporočamo malico – znamenite sarajevske čevapčiče v lepinji ali pravi bosanski burek. Namestitev v hotelu, nočitev.

2. dan : Po zajtrku se bomo odpravili na celodnevni ogled doline piramid. S strokovnim vodstvom si bomo najprej ogledali Vidikovac, ki je razgledna točka na piramido Sonca, kjer nam bo vodnik predstavil uvodni del o projektu, tu pa je tudi idelana točka za fotografiranje. Sledi obisk podzemnega labirinta Ravne, ki je sestavljen iz podzemnih tunelov in prostorov, ki imajo izredno visok nivo negativnih ionov, ki čistijo organizem raznih bakterij in virusov. Sprehodili se bomo skozi 550 metrov tunelov, ki so odprti za turiste, posebna pozornost pa bo veljala posebnemu »zdravilnemu prostoru« in »keramičnemu bloku za meditiranje«, kjer boste resnično lahko začutili izjemno moč energij. Nato se bomo odpravili na ogled piramide Sonca, ki je najstarejša in najvišja piramida na svetu. Ogledali si bomo sonde v podnožju severne strani piramide, sprehodili se bomo po betonskih blokih, ki prekrivajo piramido, zanimivo pa je to, da je kvaliteta betona mnogo kvalitetnejša od današnjega betona. Sprehodili se bomo po 240 stopnicah in se ustavili na zdravilnem kamnu. Ogledali si bomo še prazgodovinski Tumulus v Vratnici, na vrhu Tumulusa je zabeleženo elektromagnetno in ultrazvočno zračenje, ki je zelo ugodno za meditacije. Na koncu pa bomo raziskali še drugo najvišjo piramido, piramido Meseca ter se polni doživetij vrnili v hotel. Po želji bo zvečer organizirana bosanska večerja v restavraciji. Nočitev v hotelu.

3.dan: Po zajtrku sprehod po Baščaršiji za morebitne nakupe ali pravo turško kavo, nato pa se bomo odpravili proti Ljubljani, kamor bomo prispeli v poznih popoldanskih urah.

 


Fotografije: